Solbio Duurzaam kamperen: Solbio Original - 40 doses

 23,99
Solbio Origial
Solbio Original is wereldwijd de #1 biologische toiletvloeistof voor mobiele toiletten. De multifunctionele formule is krachtig, veilig en bevat zuivere en frisse aroma's.

Solbio Groen varen: Solbio Marine – 40 doses

 26,99
Solbio Marine is wereldwijd de #1 natuurlijke toiletvloeistof voor mobiele toiletten en vuilwatertanks. De extra krachtige 4-in-1 formule is ook geschikt voor grotere vuilwatertanks.

Waar kan je Solbio allemaal gebruiken?

4 gebruikstoepassingen met een ongelofelijk resultaat!

Afvaltank

In de afvaltank doet Solbio zijn werk: het maakt de inhoud van de cassette vloeibaar en voorkomt nare geuren en gasvorming. Dosis: 40 ml per 0-20 liter tankinhoud + 2 liter water in de afvaltank.

Spoelwatertank

Solbio voorkomt de vorming van zwarte deeltjes en houdt je tank en toilet fris en schoon. Dosis 40 ml Solbio per 20 liter tankinhoud.

Afvalwatertank

Gebruik Solbio ook in de afvalwatertank om onaangename geuren te voorkomen en de tank vrij te houden van vet-afzetting. Doseer 40 ml Solbio per 50 liter tankinhoud in de gootsteen- of doucheafvoer.

Zelfreinigend

Onze biologische toiletvloeistof Solbio verwijdert kalk- en urinevlekken zonder het toilet aan te tasten. De zelfreinigende functie houdt je cassette, tank en toilet gegarandeerd schoon en fris.

4 krachtpatsers die het werk doen

  • Natuurlijke zeepstoffen
  • Natuurlijk citroenzuur
  • 100% natuurlijke etherische oliën
  • Plantenextracten

Solbio bestaat uit deze 4 ingrediënten, en meer niet!

Meer Info

The difference

Compare a biological toilet with a chemical one
Eindelijk een alternatief!

Eindelijk een alternatief!

Veel kampeerders gooien liever geen chemicaliën in hun caravan of camper. Tijdens een kampeertrip in de natuur  bovenop een stapel chemicaliën zitten is dan ook niet gezond of aangenaam. Eigen gemixte middelen met zuren en chloor zouden slecht zijn voor de rubbers en afdichtingen van de mobiele toiletten.

Daarom is er Solbio het alternatief dat natuur en schoonmaakkracht verbindt.

De natuur kan het zelf

De natuur kan het zelf

‘Reinigt een biologische toiletreiniger wel zo goed als een chemische?’ We horen het je bijna denken. Maar wist je dat de natuur prima oplossingen biedt? Moeder Aarde voorziet ons in de krachtigste schoonmakers!

Voor Solbio biologische toiletvloeistof gebruiken we slechts 4 ingrediënten. Die allemaal in de natuur voorkomen. Natuurlijke zeepstoffen, natuurlijk citroenzuur, 100% natuurlijke etherische oliën en plantenextracten doen het vuile werk voor je.

 

Groener, schoner, veiliger en makkelijker

Groener, schoner, veiliger en makkelijker

Schone lucht, groene omgeving, zon, strand, bos; bij kamperen hoort natuur. Chemicaliën staan daar recht tegenover. Ons doel: een compleet biologische toiletvloeistof ontwikkelen, die niet onder doet voor de chemische variant.

Niet alleen is Solbio groener en schoner, omdat we slechts natuurlijk ingrediënten gebruiken is de toiletreiniger 100% veilig. Voor de natuur, je gezondheid én je toilet. De unieke 4-in-1-formule maakt het je alleen nog gemakkelijker.

Kortom, Solbio …

Waar gebruik je de biologische toiletreiniger?
Elk chemisch toilet kan een ecologisch toilet worden!

  •    Mobiele toiletten
  •    Cassettetoiletten in caravans en campers
  •    Coach toiletten
  •    Boottoiletten
  •    camping toiletten
  •    Enz …