Taking the green road together

Onze vrolijke vrienden

De voorbije jaren hebben we heel wat vrienden gemaakt tijdens onze road trips. Het zijn één voor één ambitieuze makkers die onze waarden en missie delen. Zij willen de wereld wat frisser en groener maken, net als wij. Door deze vriendschappen kunnen we met z’n allen nog sneller, stabieler en duurzamer groeien.

Ontdek hier met wie wij het liefst marshmallows smelten rond een kampvuur.

Deze Duitsers hebben een draagbaar afvalwatersysteem ontwikkeld. Zo kun je makkelijk je afvalwater lozen zonder je camper te verplaatsen.

Simply Collect

Mobiel afvalwater

De kwaliteit van je water is belangrijk, of je het nu gebruikt om te drinken, wassen, spoelen of koken. Deze Duitsers zorgen ervoor dat jouw watertank fris blijft, zonder zilverionen.

TW-DES

Altijd fris water

Deze Fransen bieden een volledig biologisch afbreekbaar bestek aan, op basis van planten en mineralen. 100% natuurlijk, recycleerbaar en stijlvol.

Table & Nature

Bio-bestek

Heb je geen water aan boord? Dan is het composttoilet van deze Duitsers een ecologisch, praktisch en geurloos alternatief. Je hoeft het trouwens pas te legen na drie maanden.

TomTur

Waterloos toilet

Bambex is toiletpapier gemaakt van bamboe en suikerriet. Stevig, maar zacht aan de billen. Het is 100% biologisch afbreekbaar en lost snel op. Ideaal voor in een mobiel toilet.  

Bambex

Houtvrij toiletpapier

Laat een review achter
Alle Solbio & friends reviews

No reviews found for this product.