4-in-1 formula

Solbio: jouw camping buddy

De lente, met haar heerlijk zachte temperaturen, is eindelijk aangebroken, en dat betekent maar één ding… Tijd om de natuur in te trekken! Ben je klaar om te genieten van het buitenleven samen met je vrienden? Wij alvast wel! Kamperen brengt je terug naar de essentie en nodigt uit tot een vorm van minimalisme. Daarom is het beter om niet te veel overbodige spullen mee te nemen, die je toch telkens weer moet meeslepen. Precies daarom is Solbio jouw ideale camping buddy! Ontdek samen met ons de voordelen.

De ideale oplossing

Onze 100% biologisch afbreekbare toiletvloeistof voor campers, is niet zomaar een standaardproduct. Het is een krachtige, frisse, betaalbare én écht groene oplossing die speciaal is ontworpen om het leven van jou en je mede eco-nomads gemakkelijker te maken. Met maar liefst 4 producten in 1 biedt Solbio de ideale oplossing die perfect aansluit bij jullie avontuurlijke levensstijl.

Maximaal genieten

Dankzij deze unieke formule hoef je dus niet langer te zeulen met 4 verschillende producten en flessen, wat niet alleen ruimte bespaart, maar ook jouw impact op het milieu serieus beperkt. Het compacte formaat en veelzijdige toepassingen zorgen ervoor dat jij en je vrienden volop kunnen genieten van jullie tripjes, zonder gedoe of overbodige bagage. 

Kies voor gemak, kies voor duurzaamheid, kies voor Solbio.

Newsletter

We'll only send you stuff that will make you smarter.
Keep track of the latest camping hack.
Tell us what you think
Alle 4-in-1-formule reviews

No reviews found for this product.